Συσκευασια

Συσκευασια / Syskevasia


Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π. ΔΑΝΙΗΛ                                            

 

Πίνδου 63, 151 21 ΠΕΥΚΗ

 

τηλ.: 2106140885 

fax:  2106124577

 

www.packmag.gr
packmag@otenet.gr

info@packmag.gr


   Η συσκευασια που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα από το 1989, εκτός από την έντυπη μορφή της, την πλούσια Βάση Δεδομένων και τον Ηλεκτρονικό Κατάλογό της, είναι αναρτημένη ολόκληρη και στο Διαδίκτυο (Internet), με ελεύθερη πρόσβαση, για πληρέστερη ενημέρωση των εταιρειών του χώρου μας και καλύτερη προβολή όσων διαφημίζονται.
  Αποστέλλεται σε περισσότερες από 3.000 εταιρείες, με το courier "Πόρτα - Πόρτα" των ΕΛ.ΤΑ. σε όλη την Ελλάδα, υπόψη του Διευθυντή Προμηθειών ή του Εμπορικού Διευθυντή κάθε εταιρείας.

  Η
συσκευασια καλύπτει πλήρως και ενημερώνει τον ευρύτερο χώρο μας με διπλή μορφή, τόσο σαν ενιαίο
Περιοδικό Συσκευασίας / Κατάλογος Συσκευασίας / Οδηγός Συσκευασίας όσο και σαν ξεχωριστός Ηλεκτρονικός Κατάλογος Συσκευασίας, ψηφιοποιημένος, στο Διαδίκτυο.
  Περιλαμβάνει δε, σε στυλ Περιοδικού, τις ενότητες: Άρθρα, Προϊόντα - Υπηρεσίες - Παρουσιάσεις, Διεθνείς Εκθέσεις Συσκευασίας, Πορτραίτα Εταιρειών και Κατηγορίες Προϊόντων & Υπηρεσιών.
  Η ποιότητα έκδοσης και η υψηλή και πραγματική κυκλοφορία (με αποδεικτικά στοιχεία) για 30 και πλέον χρόνια, συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων του κλάδου μας και στην αύξηση των πωλήσεων και εξαγωγών τους.